Homepage

Fabrica de Ambalaje Cartonate

Cine suntem

Suntem o Unitate Protejata ce produce ambalaje si accesorii din carton la cele mai inalte standarde si la preturi corecte.
Fabrica de Ambalaje Cartonate

Ce facem

Producem peste 500 produse unice, omologate.
Fabrica de Ambalaje Cartonate

De ce noi

Pentru ca suntem Unitate Protejată și susținem persoanele cu dizabilități..

Unitate Protejata

Fabrica de Ambalaje Cartonate este o companie de tip Unitate Protejată care sprijină persoanele cu dizabilități în reintegrarea lor în viața socială și profesională. Ea oferă peste 500 de tipuri de ambalaje cartonate, realizate în regim propriu, la cele mai înalte standarde și la costuri corecte. Dacă sunteți interesat să deveniți parteneri, vă invităm să ne contactați prin formularul de pe site sau la numărul de telefon afișat. Împreună facem lucruri care contează.

Știați că?

Societățile comerciale și autoritățile publice/firmele de stat cu peste 50 de angajați pot beneficia de o deducere parțială a taxei pentru fondul de handicap făcând achiziții de produse/servicii printr-o Unitate Protejata cum suntem noi?

Pe scurt, un procent de 50% din suma lunară ce trebuie acordată statului poate fi folosită pentru a achiziționa ambalaje din carton ondulat de la Fabrica de Ambalaje Cartonate. Aceasta nu doar sprijină persoanele cu dizabilități, ea contribuie și la creșterea responsabilității sociale precum și la dezvoltarea comunității.

Contactați-ne pentru a vă furniza o ofertă personalizată

Nume și prenume
Telefon și email

Unitate protejată

Producem ambalaje din carton ondulat susținând integrarea persoanelor cu dizabilități

Statutul de Unitate Protejată definește un operator economic cu personalitate juridică și gestiune proprie, care are angajate minimum 3 persoane cu handicap/invalide gradul III, reprezentând cel puțin 30% din numărul total al angajaților, iar timpul de lucru cumulat al persoanelor cu handicap/invalide gradul III să reprezinte cel puțin 50% din totalul timpului de lucru al tuturor angajaților.

Citeste mai mult...

Experiență

20 de ani de experiență și relații deosebite cu partenerii noștri

Prin dedicare și perfecționare continuă asigurăm proiectarea, producția și livrarea de ambalaje executate din carton ondulat, indiferent de cantitatea necesară.

Suntem dominați de pasiune și determinare, credem cu tărie în forța grupului, motiv pentru care considerăm că, echipa și parteneriatele durabile sunt esențiale.

Citeste mai mult...

Eficiență, randament și fiabilitate

Producem ambalaje într-un regim cu grad mare de automatizare și productivitate ridicată

Avantajele noastre rezidă din utilizarea soluțiilor hardware și software de ultimă generație, fapt ce asigură un timp scurt de execuție, utilizarea cu eficiență a materiei prime și a resursei energetice.

Flexibilitate și producție modulată

Ambalajele noastre pot fi produse indiferent de tirajul solicitat, personalizate și adaptate necesarului fiecăruia.

Prin realizarea mostrelor de produs venim în întâmpinarea partenerilor noștri cu soluții imediate pentru o cât mai sigură prezentare a produselor. Minimizăm atât riscurile cât și costurile de producție prin asigurarea faptului că ambalajele noastre au eficiență maximă, adaptată fiecărei cerințe.